Matchmaking

Energie-innovaties: wat past waar?

Mijn naam is Marlien Sneller. Ik werk als transitiemaker bij transitiebureau Squarewise. Daar adviseer ik koplopende organisaties om op nieuwe manieren, samen te verduurzamen in de gebouwde omgeving.

Binnen Uptempo! richt ik mij op matchmaking. Mijn artikel gaat over het leggen van passende connecties tussen vraag en aanbod van innovatieve energie-oplossingen in de gebouwde omgeving. Innovaties dragen namelijk niet vanzelf bij aan verduurzaming. Ze moeten wel toegepast worden. Dat is meteen de grote uitdaging: Hoe breng je vragende partijen en innovatieve aanbieders bij elkaar die daadwerkelijk gaan samenwerken?

Ik verhoog de kans op een succesvolle match door een matchingtool te ontwikkelen. De Uptempo! Matchingtool is een slimme catalogus waarmee u energie-innovaties kunt doorzoeken. Hij selecteert de innovaties die voor úw renovatie-opgave het meest relevant zijn, zodat u met de juiste partijen in gesprek gaat.

Wilt u weten hoe Uptempo! ondersteunt in matchmaking tussen vraag en aanbod? Lees dan dit artikel over matchmaking. Nog vragen hierover, of wilt u meer weten over de matchingtool die Marlien momenteel ontwikkelt? @email

Download het artikel over matchmaking (pdf)