Vind innovaties

Uptempo.nu 101 innovatieve oplossingen voor gebouwrenovatie

Voor partijen die aan de slag gaan met het verduurzamen en renoveren van gebouwen, kan het lastig zijn om de juiste oplossing te vinden die past bij hun specifieke verduurzamingsopgave. Dat geldt zowel voor woningcorporaties die een deel van hun woningvoorraad aanpakken; een bewonerscollectief dat de krachten bundelt; en een eigenaar of beheerder van utiliteitsgebouwen: Iedereen heeft een eigen vraag. Gelukkig is er ook veel aanbod van maatregelen. Dankzij innovatieve ondernemers wordt dat aanbod steeds groter en meer divers. Op www.uptempo.nu presenteert Uptempo! zulke energie-oplossingen voor renovatie én nieuwbouw.

Op de website uptempo.nu staan 101 uiteenlopende energie-innovaties voor het verduurzamen van gebouwen. Zoekende partijen vinden eenvoudig de juiste oplossing die past bij hun vraag. De innovaties zijn namelijk ingedeeld in heldere categorieën en zoekresultaten kunnen makkelijk worden verfijnd.

Dus bent u medewerker van een woningcorporatie, onderdeel van een bewonerscollectief, of eigenaar of beheerder van een utiliteitsgebouw? Zoekt u naar opties om woningen te verduurzamen? Neem dan snel een kijkje op uptempo.nu!

Deze database groeit nog wekelijks. Dat is belangrijk, want hoe completer het overzicht, hoe beter zoekende en aanbiedende partijen elkaar kunnen vinden. Aanbieders van energie-innovaties die nog niet op de website staan worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden via het online aanmeldformulier. Meld uw innovatie online aan!