Uptempo.nu

Uptempo.nu 101 innovatieve oplossingen voor gebouwrenovatie

Voor partijen die aan de slag gaan met het verduurzamen en renoveren van woningen, kan het lastig zijn om de juiste oplossing te vinden die past bij hun specifieke verduurzamingsopgave. Dat geldt zowel voor woningcorporaties die een deel van hun woningvoorraad aanpakken; een individuele huizenbezitter met specifieke wensen; en een bewonerscollectief dat de krachten bundelt: Iedereen heeft een eigen vraag. Gelukkig is er ook veel aanbod van maatregelen. Dankzij innovatieve ondernemers wordt dat aanbod steeds groter en meer divers. Op www.uptempo.nu presenteert Uptempo! zulke renovatie-oplossingen.

Op de website uptempo.nu staan 101 uiteenlopende energie-innovaties voor het renoveren van woningen. Zoekende partijen vinden eenvoudig de juiste oplossing die past bij hun vraag. De 101 innovaties zijn namelijk ingedeeld in zestien categorieën, en zoekresultaten kunnen makkelijk worden verfijnd.

Dus bent u een particulier, of onderdeel van een bewonerscollectief, of medewerker van een woningcorporatie? Zoekt u naar opties om woningen te verduurzamen? Neem dan snel een kijkje op uptempo.nu!

Deze database groeit nog wekelijks. Dat is belangrijk, want hoe completer het overzicht, hoe beter zoekende en aanbiedende partijen elkaar kunnen vinden. Aanbieders van energie-innovaties die nog niet op de website staan worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden via het online aanmeldformulier. Ga hiervoor naar www.uptempo.nu en klik op 'Innovatie aanmelden'.