Vind innovaties

Uptempo.nu 101 innovatieve oplossingen voor gebouwrenovatie

Voor partijen die aan de slag gaan met het verduurzamen en renoveren van gebouwen kan het lastig zijn om de juiste oplossing te vinden die past bij hun specifieke verduurzamingsopgave. Dat geldt zowel voor woningcorporaties die een deel van hun woningvoorraad aanpakken, als voor een bewonerscollectief dat de krachten bundelt, en voor een eigenaar of beheerder van utiliteitsgebouwen: iedereen heeft een eigen vraag. Gelukkig is er ook veel aanbod. Dankzij innovatieve ondernemers wordt dat aanbod steeds groter en meer divers. Op www.uptempo.nu presenteert Uptempo! innovatieve energie-oplossingen voor renovatie van woningen en utiliteitsgebouwen.

Op de website uptempo.nu staan 101 uiteenlopende energie-innovaties voor het verduurzamen van gebouwen. Partijen die zoeken naar een passend antwoord voor hun uitdaging op het gebied van verduurzaming, vinden hier eenvoudig de juiste oplossing die past bij hun vraag. De innovaties zijn namelijk ingedeeld in heldere categorieën en zoekresultaten kunnen makkelijk worden verfijnd

Dus bent u medewerker van een woningcorporatie, onderdeel van een bewonerscollectief, of eigenaar/beheerder van een utiliteitsgebouw? Zoekt u naar opties om woningen of een utiliteitsgebouw te verduurzamen? Neem dan snel een kijkje op uptempo.nu!

Deze database groeit gestaag. Dat is belangrijk, want hoe completer het overzicht, hoe beter zoekende en aanbiedende partijen elkaar kunnen vinden. Bent u een aanbieders van een energie-innovatie die nog niet op de website staat? U bent van harte uitgenodigd om uw innovatie aan te melden via het online aanmeldformulier. Meld uw innovatie online aan!

Heeft uw organisatie of samenwerkingsverband de ambitie om structureel te gaan werken met uptempo.nu - als continue inspiratie van innovaties? Philippe Gerretsen helpt u graag op weg! Neem contact met hem op via @email.