Webinarreeks Spijtvrij na-isoleren: Hoe doe je dat?

Na-isolatie

Spijtvrij na-isoleren van woningen? In deze webinarreeks helpen we professionals om vocht- en schimmelproblemen in woningen te voorkomen bij na-isoleren, maar kijken we ook naar oplossingen in de nabije toekomst waarbij een aantal opkomende innovaties de isolatiemarkt aan het bestormen zijn.

Isoleren is vaak de eerste stap naar het verduurzamen van woningen, maar in de praktijk resulteert slecht aangebrachte isolatie te vaak in vocht- en schimmelproblemen. Tevens is het voor woningeigenaren vaak niet duidelijk welke maatregelen kosteneffectief zijn en wat de oplossingen in de nabije toekomst zijn. In deze webinarreeks helpen we professionals om vocht- en schimmelproblemen in woningen te voorkomen bij na-isoleren, maar kijken we ook naar oplossingen in de nabije toekomst waarbij een aantal opkomende innovaties de isolatie markt aan het bestormen zijn.

Lancering Routekaart Na-isolatie - 2 maart 2021

Op 2 maart 2021 vond het eerste webinar plaats in de reeks over na-isolatie. Tijdens dit webinar werd de Routekaart Na-isolatie gelanceerd. Het webinar is opgenomen en kunt u hieronder terugkijken. 

Downloads:

Reductie Warmtevraag - Innovaties op het gebied van isolatie - 16 maart 2021

Op 16 maart 2021 vond het tweede webinar plaats. Tijdens dit webinar bespraken we samen met het Nationaal Renovatie Platform (NRP) waarom innovaties in de isolatiemarkt nodig zijn en waar nog optimalisatiemogelijkheden liggen, maar vooral waren een aantal innovatoren het woord om te laten zien wat er nu al kan aan innovaties en wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren. Het webinar is opgenomen en kunt u hieronder terugkijken. 

Downloads:

Reductie Warmtevraag - Innovaties op het gebied van ventilatie en WTW - 23 maart 2021

Op 23 maart 2021 vond het tweede webinar plaats. In dit webinar gingen we samen met TNO verder in op het belang van ventilatie bij na-isolatie, bespraken we de belangrijkste verbetermogelijkheden voor woningventilatie (qua energieprestatie én een gezond binnenklimaat) en presenteerden we een aantal innovaties die ervoor zorgen dat we op grotere schaal én goedkoper onze bestaande woningen van energiezuinige en gezonde ventilatie kunnen voorzien. Het webinar is opgenomen en kunt u hieronder terugkijken. 

Downloads: