Smart Energy Community voor woningen en bedrijfsgebouwen

SEC

Sluit aan bij de Smart Energy Community voor woningen en bedrijfsgebouwen

De Smart Energy Community voor woningen en bedrijfsgebouwen, een initiatief van TKI Urban Energy en Flexiblepower Alliance Network (FAN), is er voor het midden- en kleinbedrijf actief in de energiesector, zoals installateurs en leveranciers van gebouwsystemen en eigenaren en gebruikers van gebouwen, en andere partijen die zich bezighouden met of meer willen weten van energieflexibiliteit voor woningen en bedrijfsgebouwen. Binnen de community kan actief kennis worden uitgewisseld over wat er nu al mogelijk is en welke kansen er in het verschiet liggen. We bespreken ontbrekende puzzelstukjes en nieuwe mogelijkheden voor innovatie. Natuurlijk biedt dit de mogelijkheid om gezamenlijk business te creëren.

Waarom een Smart Energy Community?

Slimme energiediensten nemen de komende jaren een vlucht. De gebouwde omgeving zit volop in een transitie, het aantal daken waarop zonnestroom wordt opgewekt groeit gestaag, en er staan steeds meer elektrische auto’s in de straat. Zonnestroomsystemen, warmtepompen en laadpalen vragen om slimme aansturing. En ook de slimme inzet van batterijen wordt steeds belangrijker. Dit alles vraagt om een nauwere samenwerking tussen bij dit thema betrokken partijen. 

Aankomende evenementen

Ongeveer vier keer per jaar organiseren wij (online) evenementen waarbij de Smart Energy Community bij elkaar komt. We zijn momenteel druk bezig met de plannen voor het volgende webinar. Houd de eventpagina op onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met: 

TKI Urban Energy
Maarten de Vries
E: @email
T: 030 - 7470 027