Nieuws

De Topsector Energie is continu in ontwikkeling. Lees hier het laatste nieuws en blijf op de hoogte van de actualiteiten via de nieuwsbrief
 • DNV GL found that estimated hydrogen supply in the Netherlands is 59% higher than previously estimated, adjusting it from 110 PJ per year in 2017 to 175 PJ in 2019 (Figure 1).
  TKI Nieuw Gas
 • KVK Business Challenge brengt corporates en mkb’ers online én fysiek met elkaar in contact om samen innovatieve, nieuwe business te ontwikkelen. KVK Business Challenge brengt je in contact met corporates die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen.
  TKI Nieuw Gas
 • FCH JU has also published a new and updated report about success stories to understand the impact of projects and see how the FCH JU is making fuel cells and hydrogen an everyday reality in Europe.
  TKI Nieuw Gas
 • The report prepared by the European Commission’s Joint Research Centre (JRC), reviews the activities supported by the FCH 2 JU and in particular the added value, effectiveness and techno-economic efficiency of FCH 2 JU projects.
  TKI Nieuw Gas
 • Waterstof gaat naar verwachting een belangrijke rol spelen in de transitie naar een duurzame energievoorziening, samen met energiebesparing, elektrificatie en bio-based materialen. Het biedt de mogelijkheid om de benutting en inzet van wind- en zonne-energie sterk te vergroten.
  TKI Nieuw Gas
 • De Nederlandse overheid heeft de ambitie om over te gaan op een energievoorziening met een zeer geringe uitstoot van broeikasgassen. Het TKI Nieuw Gas wil een faciliterende rol spelen om deze transitie naar een duurzame energievoorziening te versnellen.
  TKI Nieuw Gas
 • Het rapport “Waterstof voor de energietransitie – een programmatische aanpak voor innovaties op het thema waterstof in Nederland voor de periode 2020 – 2030” is nu alvast beschikbaar ter informatie.
  TKI Nieuw Gas
 • FME, New Energy Coalition, RVO, de Ambassade in Tokio en Hastex International organiseren op basis van samenwerking een stand op de 16de Hydrogen & Fuel Cell Expo die 26-28 februari 2020 gehouden wordt in Tokio. U kunt zich aanmelden om deel te nemen aan dit paviljoen.
  TKI Nieuw Gas
 • Recent vond de tweedaage conferentie 'Wind meets Gas' plaats in de Martinikerk in Groningen. TKI Nieuw Gas was een van de sponsoren van deze internationale tweedaagse conferentie. Op de site zijn de presentaties terugvinden.
  TKI Nieuw Gas
 • Op maandag 25 november 2019 organiseert Waterstofnet een workshop vergunningen waterstoftankstations.
  TKI Nieuw Gas