Wegens succes herhaald: Masterclass Financiering voor innovatieve energie-ondernemers

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
TKI Wind op Zee
TKI Urban Energy
Financieringsloket
Topsector Algemeen
|
Masterclass Finance

Topsector Energie geeft samen met New Energy Coalition inzicht in financieringsmogelijkheden

Elk bedrijf heeft financiering nodig om te groeien. De verschillende vormen van financiering hebben allemaal hun eigen voorwaarden, voor- en nadelen. Hoe vind je als ondernemer in de energiesector nu de financieringsvorm die bij jouw bedrijf past? Om hier meer inzicht in te krijgen, organiseert het Financieringsloket van de Topsector Energie samen met New ENergy Coalition wederom een Masterclass Financiering. Tijdens deze Masterclass delen experts hun ervaringen en geven ze deelnemers een actueel overzicht van publieke en private financiële instrumenten.

De Masterclass wordt georganiseerd via een webinar, op 15 april van 14:00 tot 16:30 uur.

Op het programma staan ​​sprekers uit de wereld van regionale ontwikkelingsagentschappen, banken, risicokapitaal, subsidieverstrekkers, crowdfunding en business angels. Ze geven een realistisch beeld van de financieringsmogelijkheden en welke innovaties bijzonder kansrijk zijn.

Voor wie?

Ben jij een start-up, een klein en middelgroot bedrijf in de energiesector? En zoek je het financieringsinstrument dat het beste bij jouw bedrijf past? Kom dan naar de volgende editie van de Masterclass Financiering op donderdag 15 april.

Programma

14:00 - 14:05

 

Introductie

14:05 - 14:30

 

Financiële ondersteuning door de overheid

14:30 - 15:00

 

Regionale & Landelijke Ontwikkelingsbedrijven

15:00 - 15:20

 

Crowdfunding

15:20 - 15:25

 

PAUZE

15:25 - 15:45

 

Business Angels

15:45 - 16:05

 

Venture Capital

16:05 - 16:25

 

Bancair

16:25 - 16:30

 

Afsluiting 

 

Het webinar is gratis toegankelijk voor innovatieve MKB-ondernemers.

Hier kun je je aanmelden

 

New Energy Coalition

Wij zoeken naar oplossingen voor energievraagstukken. Wij zien de energietransitie als een systeemtransformatie. Of het nu gaat om opwekking, opslag, distributie of de toepassing van energie, in onze zoektocht naar oplossingen beschouwen we de hele keten in samenhang.

Topsector Energie, Financieringsloket

Het Financieringsloket is een gezamenlijk initiatief van TKI Urban Energy, TKI Wind op Zee en TKI Nieuw Gas onder de vlag van de Topsector Energie. Het doel van het loket is om MKB-ondernemers te helpen bij het valoriseren van hun innovaties door ondersteuning en hulp te bieden bij financieringsvraagstukken.