Wegens succes herhaald: Masterclass Financiering voor innovatieve energie-ondernemers

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
TKI Wind op Zee
TKI Urban Energy
Financieringsloket
Topsector Algemeen
|
Masterclass-Financiering©Robert-Anasch

Topsector Energie biedt inzicht in financieringsmogelijkheden

Elk bedrijf heeft financiering nodig om te groeien. De verschillende vormen van financiering hebben allemaal hun eigen voorwaarden, voor- en nadelen. Hoe vind je als ondernemer in de energiesector nu de financieringsvorm die bij jouw bedrijf past? Om hier meer inzicht in te krijgen, organiseren het Financieringsloket van de Topsector Energie op 8 oktober wederom een Masterclass Financiering. Tijdens deze Masterclass delen experts hun ervaringen en geven ze deelnemers een actueel overzicht van publieke en private financiële instrumenten.

Op het programma staan ​​sprekers uit de wereld van regionale ontwikkelingsagentschappen, banken, risicokapitaal, subsidieverstrekkers, crowdfunding en business angels. Ze geven een realistisch beeld van de financieringsmogelijkheden en welke innovaties bijzonder kansrijk zijn.

Voor wie?

Ben jij een start-up, een klein en middelgroot bedrijf in de energiesector? En zoek je het financieringsinstrument dat het beste bij jouw bedrijf past? Kom dan naar de tweede editie van de Masterclass Financiering op donderdag 8 oktober.

Programma

14.00 – 14.10 

Introductie

14.10 – 14.30

Ondersteuning door de overheid

14.30 – 15.00

Regionale en nationale investeringsmaatschappijen

15.00 – 15.20

Crowdfunding

15.20 – 15.40

Business Angels

15.40 – 16.00

Venture Capital

16.00 – 16.20

Bancair

16.20 – 16.30

Afsluiting

De Masterclass Financiering is een "hybride" evenement te organiseren waarbij ondernemers ervoor kunnen kiezen om fysiek deel te nemen aan het evenement of om een ​​livestream te volgen die vanaf de locatie wordt uitgezonden. Er kunnen slechts 30 personen het evenement fysiek bijwonen.

Hier kun je je aanmelden