Webinar Systeemintegratie, deel 2

Nieuwsbericht |
Digitalisering
Human Capital Agenda
Systeemintegratie
|
SI

Systeem integratie: een belangrijke schakel voor de transitie naar een duurzaam energievoorzieningsysteem

Morgenmiddag vanaf 15.00 wordt er in het webinar -georganiseerd door Dutchpower- gesproken over de impact op de infrastructuur van verschillende lange termijn energiescenario’s en welke competenties verwacht worden om een nieuw en toekomstige geïntegreerde energiesysteem te kunnen realiseren. Het webinar is een vervolg op het 1e webinar over systeemintegratie van 12 oktober j.l. waar kennis is opgedaan met systeemintegratie met ervaringen van interessante Duitse pilots.

In deel 2 spreekt Marsha Wagner -Topsector Energie, directeur programma Human Capital Agenda- over hoe gaan we om met het Human Capital? Zonder mensen is er geen systeemintegratie. Welke skills en competenties zijn nodig? Hoe ziet het profiel van de systeemdenker eruit?

Mart van Bracht -Topsector Energie, directeur programma Systeemintegratie, treedt op als panellid in de paneldiscussies. Onderwerp van gesprek is o.a. de uitkomsten van de pilots in Duitsland. Luister mee in het webinar, morgenmiddag -26 januari- vanaf 15.00.

Benieuwd naar het hele programma? Lees het hier
Dit webinar wordt georganiseerd door Dutchpower.