Virtuele innovatiemissie Waterstof Zuid-Korea en Japan

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
|
virtuele innovatiemissie

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid Korea en/of Japan te verkennen? Meld u dan aan voor deze virtuele innovatiemissie die plaats vindt tussen 12 en 23 oktober.

Deze missie is bij voorkeur geschikt voor R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven, kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de waterstofketen. Dit kan zijn van de productieketen (productie, transport en opslag) tot gebruik (mobiliteit en gebouwde omgeving). U wilt de Zuid-Koreaanse en/of de Japanse markt verkennen. Of u gaat samenwerken om te innoveren met Zuid-Koreaanse en/of Japanse partijen.

Het programma is verspreid over twee weken en bestaat uit: netwerkactiviteiten, virtuele bedrijfsbezoeken, thematische seminars/workshops en een-op-eengesprekken/matchmaking. De virtuele missie focust rondom de volgende thema’s:

  • Beleid: bilaterale gesprekken over beleid, strategie en roadmaps.
  • Supply Chain: thematische gesprekken over productie, opslag en transport van waterstof.
  • Smart Cities: thematische gesprekken over mobiliteit (waaronder laad infrastructuur, voertuigen) en het gebruik van waterstof in de gebouwde omgeving.

Tijdens deze virtuele missie vinden ook de volgende evenementen online plaats:

U kunt zich tijdens de missie aanmelden voor verschillende programmaonderdelen met het Japanse en/of Zuid-Koreaanse netwerk.

Meer informatie