Save the date: Masterclass Financiering najaar 2021

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
TKI Wind op Zee
TKI Urban Energy
Financieringsloket
Topsector Algemeen
|
Masterclass Financiering najaar 2021

Wegens succes herhaald: Tijdens de Masterclass Financiering geeft het Financieringsloket van de Topsector Energie meer inzicht in financieringsmogelijkheden voor innovatieve energie-ondernemers.

Elk bedrijf heeft financiering nodig om te groeien. De verschillende vormen van financiering hebben allemaal hun eigen voorwaarden, voor- en nadelen. Hoe vind je als ondernemer in de energiesector nu de financieringsvorm die bij jouw bedrijf past? Om hier meer inzicht in te krijgen, organiseert het Financieringsloket van de Topsector Energie wederom een Masterclass Financiering. Tijdens deze Masterclass delen experts hun ervaringen en geven ze deelnemers een actueel overzicht van publieke en private financiële instrumenten.

De Masterclass vindt plaats op 7 oktober van 14:00 tot 16:30 uur.

Op het programma staan ​​sprekers uit de wereld van regionale ontwikkelingsagentschappen, banken, risicokapitaal, subsidieverstrekkers, crowdfunding en business angels. Ze geven een realistisch beeld van de financieringsmogelijkheden en welke innovaties bijzonder kansrijk zijn.

Voor wie?

Ben jij een start-up, een klein en middelgroot bedrijf in de energiesector? En zoek je het financieringsinstrument dat het beste bij jouw bedrijf past? Kom dan naar de volgende editie van de Masterclass Financiering op donderdag 7 oktober.

Meer weten? Vindt hier het programma.