Online overzicht van 101 innovatieve renovatie-oplossingen

Nieuwsbericht |
TKI Urban Energy
|
banner Uptempo.nu

Voor partijen die aan de slag gaan met het verduurzamen en renoveren van woningen, kan het best lastig zijn om de juiste oplossing te vinden die past bij hun specifieke verduurzamingsopgave. Of het nu woningcorporaties betreft die een deel van hun woningvoorraad gaan aanpakken; een individuele huizenbezitter met specifieke wensen; of een bewonerscollectief dat de krachten bundelt: Iedereen heeft een eigen vraag. Gelukkig is er ook veel aanbod van maatregelen. Dankzij innovatieve ondernemers wordt dat aanbod steeds groter en meer divers. Op www.uptempo.nu zijn zulke renovatie-oplossingen verzameld.

Op de website uptempo.nu staan 101 uiteenlopende energie-innovaties voor het renoveren van woningen. Recent is deze website vernieuwd. Sindsdien vinden zoekende partijen nóg eenvoudiger de juiste oplossing die past bij hun vraag. De 101 innovaties voor woningrenovaties op www.uptempo.nu zijn ingedeeld in zestien categorieën van innovaties. De zoekresultaten kunnen vervolgens ook weer verfijnd worden. Zo vindt de bezoeker nog gerichter de juiste oplossing die past bij zijn of haar vraag. Dus bent u een particulier, of onderdeel van een bewonerscollectief, of medewerker van een woningcorporatie? Zoekt u naar opties om woningen te verduurzamen? Neem dan snel een kijkje op uptempo.nu!

Deze database groeit nog wekelijks. Dat is belangrijk, want hoe completer het overzicht, hoe beter zoekende en aanbiedende partijen elkaar kunnen vinden. Aanbieders van energie-innovaties die nog niet op de website staan worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden via het online aanmeldformulier. Ga hiervoor naar www.uptempo.nu en klik op 'Innovatie aanmelden'.