Onderzoeksproject naar zakendoen in Vietnam en Indonesië

Nieuwsbericht |
Internationale export en kennisagenda
|
'

Wilt u zakendoen in de Vietnam en Indonesië? Maar loopt u tegen belemmeringen aan of wilt u meer informatie over de lokale markten van deze groeiende economieën? Dan kan het Research Project Maastricht u mogelijk helpen.

Research Project Maastricht (RPM) is een onderzoeksproject van de Universiteit Maastricht. Het verricht jaarlijks bedrijfsspecifiek onderzoek  in sterk groeiende economieën.

Multidiciplinair onderzoeksteam

Het multidisciplinaire team bestaat uit 12 topstudenten, die hun studie aan het afronden zijn. De expertise van het team varieert van International Business tot Rechten en van Econometrie tot Politicologie.

In voorafgaande jaren voerde RPM onderzoek uit in opkomende economieën zoals Brazilië, China en India. Van januari tot april 2020 staat het team klaar om de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in Vietnam en Indonesië te ontdekken, onderzoeken en evalueren.

Research Project Maastricht levert maatwerk, waarin het onderzoek afgesteld wordt op de vereisten van het bedrijf. Het project focust op het onderzoeken van zakelijke mogelijkheden voor bedrijven met internationale ambities en een mondiale oriëntatie, variërend van kleine en middelgrote bedrijven tot grote multinationals. In voorafgaande jaren heeft RPM verschillende typen onderzoek uitgevoerd zoals markt- en sectoranalyse, concurrentieanalyse, ontdekken van investeringsmogelijkheden, nieuwe distributiekanalen, en het vinden van nieuwe bedrijfspartners.

Wat wij u bieden

  • Beschikking over een flexibel onderzoeksteam in Vietnam en Indonesië
  • Tijd- en kostenbesparing in:
    -  het ontdekken van nieuwe kansen voor uw bedrijf:
    -  het overkomen van barrières bij het zakendoen in deze landen
  • Relevante informatie over grote marktspelers in uw sector in Vietnam en Indonesië

Wilt u de onderzoeksmogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Neem dan contact voor 1 november 2019 contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.

Meer weten?