Nog twee weken om je in te schrijven voor de InvestorDay!

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
|
TKI Nieuw Gas

Ondernemers in de energiesector die behoefte hebben aan een kapitaalinjectie in hun bedrijf, kunnen zich nog tot 15 oktober inschrijven voor de InvestorDay.

InnovatieLink heeft een programma van financiele diensten ontwikkeld om innovatieve bedrijven in de energiesector te ondersteunen. De InvestorDay is een van de vier pijlers van dit programma.

Voor ondernemers in de energiesector die op zoek zijn naar risicokapitaal organiseert InnovatieLink een InvestorDay op 21 november 2019 bij de Buccaneer in Delft. Bedrijven die door de selectie komen, krijgen intensieve begeleiding en kunnen zich presenteren voor een select gezelschap van private investeerders en publieke fondsen. Voor investeerders die willen investeren in energie-innovaties biedt de InvestorsDay de kans om snel en doeltreffend een geschikte kandidaat te vinden.

Het gaat om investeringen van €100.000 tot in het bedrijf zelf. Uit alle aanmeldingen maken de experts van KplusV een selectie van zes bedrijven die worden begeleid om op 21 november een presentatie te houden voor een groep investeerders.

Aanmelden kan nog tot 15 oktober

Klik hier voor meer informatie.