Nieuwsberichten vanuit DKTI-Transport

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
|
vrachtwagen_TKI Nieuw Gas

Publicatie tweede tender DKTI-Transport

Medio maart zal de tweede tender van de regeling DKTI-Transport worden gepubliceerd. Deze tweede tender zal op hoofdlijnen dezelfde uitgangspunten bevatten als de eerste tender uit 2017. De belangrijkste wijzigingen betreffen de uitbreiding naar andere categorieën vervoermiddelen: bussen, schepen voor goederenvervoer in de binnenvaart en zeevaart, mobiele machines (o.a. voor gebruik op luchthavens) en elektrische tweewielers (L1 en L2). De categorieën voor goederenvervoer over de weg (N1, N2 en N3) blijven gehandhaafd. Tevens is het weer mogelijk om cofinanciering aan te vragen voor via EU-programma’s gefinancierde tank- en laadinfrastructuur voor alternatieve brandstoffen.

Het totale budget van de tweede tender bedraagt circa 30 miljoen euro. De deadline voor het indienen van projectvoorstellen zal begin juni komen te liggen

 

Landelijke bijeenkomst Brandstofvisie 2.0: energiedragers in de mobiliteit

Op 21 maart vindt in de Eenhoorn te Amersfoort de landelijke bijeenkomst plaats: ‘Brandstofvisie 2.0: energiedragers in de mobiliteit’. Tijdens deze bijeenkomst zal RVO.nl een toelichting verzorgen over de tweede tender DKTI-Transport, en is RVO.nl aanwezig op de informatiemarkt.

Houd de site in de gaten voor updates rondom het programma en de informatiemarkt.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar @email  met je naam en organisatie. Deelname is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen.

 

Meer weten?

Demonstratieregeling Klimaattechnologieën en -innovaties in transport