Netherlands Energy Technology Platform

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
|
infographic NETP

Het Netherlands Energy Technology Platform is een online platform dat aanbieders van technologie in de duurzame energiesector verbindt met eindgebruikers wereldwijd, middels een overzichtelijke catalogus.

Gebruikers van het platform hebben hiermee een overzicht van allerlei nieuwe en bewezen technologieën (inclusief referenties en reviews), en aanbieders van technologie kunnen hun technologieën gratis showcasen op het globale platform.

Het NETP is een initiatief van de RVO en de diplomatieke netwerken in de Golfstaten en Brazilië, en is gelanceerd om Nederlandse aanbieders van technologie die bijdragen aan de energietransitie meer internationale zichtbaarheid te geven en markttoegang te faciliteren. Het NETP is afgelopen zomer gelanceerd en het aantal deelnemende ambassades breidt zich snel uit naar de belangrijkste energiemarkten wereldwijd.

Het platform catalogiseert in Nederland ontwikkelde technologische oplossingen die bijdragen aan de energietransitie in verschillende modules: bio-energy, hydrogen, solar, sustainable mobility, oil&gas en offshore renewables.

Benieuwd naar de technologieën? Of zelf uw duurzame energie technologie registreren op het platform? Bezoek dan de website