Investor Day Financieringsloket Topsector Energie

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
TKI Wind op Zee
TKI Urban Energy
Financieringsloket
Topsector Algemeen
|
Investor Day 2020

Bent u een innovatieve MKB-onderneming in de energiesector? En wilt u risicokapitaal aantrekken om de hoge ontwikkelingskosten van uw innovatie te financieren? Om de financieringsbehoeften van deze specifieke groep ondernemers te faciliteren, organiseert het Financieringsloket van de Topsector Energie namens de TKI Urban Energy, TKI Nieuw Gas en TKI Wind op Zee en in samenwerking met KplusV de “Investor Day”.

De Investor Day is een matchmaking-evenement, waarbij maximaal zes MKB-ondernemingen hun investeringsaanbod kunnen pitchen voor ongeveer 20 investeerders. De bedrijven bevinden zich doorgaans ‘early stage’ of ‘early growth’ en zijn op zoek naar een kapitaalinjectie van € 100.000 tot € 2 miljoen in ruil voor aandelen in het bedrijf.

De volgende Investor Day vindt plaats op 12 november 2020. De aanmeldingsperiode voor het deelnemen aan de pitches sluit op 1 oktober. Ondernemers kunnen zich aanmelden via deze link. KplusV neemt vervolgens contact op met de ondernemer om de selectiefase te doorlopen. De selectiefase bestaat uit het opsturen van een schets van de investeringspropositie en een kort interview. Gedurende dit traject wordt onder andere beoordeeld in hoeverre de financieringsstrategie past bij de levensfase van het bedrijf. De geselecteerde ondernemers worden door KplusV begeleid bij de voorbereiding van hun presentatie die ze bij de bijeenkomst mogen geven.

Kijk hier voor meer informatie.