Inschrijving geopend voor de Investor Day 2020

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
TKI Wind op Zee
TKI Urban Energy
Financieringsloket
Topsector Algemeen
|
Man geeft presentatie aan mensen aan vergadertafel

Ben je een innovatieve ondernemer in de energiesector en op zoek naar risicokapitaal? De Topsector Energie organiseert namens de TKI Urban Energy, TKI Nieuw Gas en TKI Wind op Zee een matchmaking event voor investeerders en ondernemers op donderdag 12 november 2020 bij de Buccaneer in Delft. De aanmeldingsperiode loopt van 15 juli tot 1 oktober.

De Investor Day is bedoeld voor ondernemers uit de Topsector Energie die op zoek zijn naar een kapitaalinjectie in hun bedrijf van € 100.000 – € 2 miljoen waarvoor zij aandelen in het bedrijf aanbieden.

Aan de Investor Day gaat een intensief traject van selectie en begeleiding vooraf door ervaren experts. In het selectieproces wordt met name gekeken naar de ‘investor readiness’ van de start-ups. Maximaal zullen er 6 start-ups worden geselecteerd. Zij krijgen op de Investor Day zelf de kans omzich voor een select gezelschap van business angels, early-stage venture capital en regionale investeringsfondsen te presenteren.  

Een van de ondernemers die vorig jaar was geselecteerd, zei over de Investor Day: ““Voor mij was dit de gelegenheid om ons aan een nieuwe kring van financiers te presenteren. Dit heeft geleidt tot meerdere gesprekken met geïnteresseerde investeerders!"

Martin Weissmann van het Financieringloket van de Topsector Energie: “Tijdens deze dag brengen we vraag en aanbod bij elkaar, daar gaat het om.”

Klik hier voor meer informatie en om te registereren.