Innovatiemissie Waterstof naar Zuid-Korea

Nieuwsbericht |
TKI Nieuw Gas
|
waterstof naar Zuid-Korea

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid Korea te verkennen? Meld u dan aan voor de innovatiemissie naar Zuid Korea in maart 2020.

Waarom Zuid-Korea?
Zuid-Korea ziet waterstof als één van de energiedragers die fossiele brandstoffen moeten gaan vervangen. In de komende jaren zal veel worden geïnvesteerd in onderzoek en infrastructuur: 310 H2-tankstations in 2022; 1GW aan fuel cells voor de gebouwde omgeving in 2022; 120.000 vrachtwagens en 40.000 bussen in 2040. In december 2019 heeft de Koreaanse overheid drie waterstof pilot-steden bekend gemaakt. Korea is op zoek naar oplossingen en kennis voor o.a. productie, opslag, overslag en veiligheid.

Voor wie
De missie is bij voorkeur geschikt voor R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven en kennisinstellingen, mogelijk aangevuld met overheidsvertegenwoordigers die actief zijn in de waterstofketen, van de productieketen (productie, transport en opslag) tot gebruik (energiesector, mobiliteit en gebouwde omgeving). U wilt Zuid-Koreaanse kennis en investeringen naar Nederland aantrekken, of u wilt innovatiesamenwerking aangaan met Zuid-Koreaanse partijen.

Programma
Er wordt een 4-daags programma samengesteld met netwerkactiviteiten, bedrijfsbezoeken, seminars/workshops en ruimte voor maatwerk op basis van uw specifieke behoeftes. Daarnaast is deelname voorzien aan de 'H2 Mobility+Energy Show' (waterstof EXPO) in Seoul.

Meer informatie
Meer informatie over de innovatiemissie kunt u hier vinden.