Masterclass financiering

Elk bedrijf heeft financiering nodig om te groeien. De verschillende financieringsbronnen hebben hun eigen voorwaarden en hun eigen voor- en nadelen. Om meer inzicht te krijgen in hoe en waar u financiering voor uw innovatie kunt vinden, organiseert het Financieringsloket van de Topsector Energie een Masterclass Financiering voor MKB-ondernemers. Experts delen hun ervaringen en geven een update van financiële instrumenten voor ondernemers in de energiesector, zowel publiek als privaat.

De Masterclass Finance is bedoeld voor startups, kleine en middelgrote bedrijven die innoveren in de energietransitie. Het soort deelnemende bedrijven zal variëren van partijen die net zijn begonnen met het ontwikkelen van hun innovatief idee tot bedrijven die hun innovatie willen opschalen. Tijdens de Masterclass kunnen ondernemers zich oriënteren, leren en bespreken wat in hun situatie het meest geschikte investeringsinstrument zou zijn.

Experts van InvestNL, ROM's (regionale ontwikkelingsagentschappen), Venture Capital, banksector, crowdfunding, subsidieorganisaties en business angels geven een presentatie over de mogelijkheden die zij bieden en welk type financieringsinstrument het beste past bij elke innovatiefase.

Volgende Masterclass

Als gevolg van COVID-19 plannen we de volgende Masterclass Financiering in de vorm van een ​​webinar in de middag van donderdag 25 juni 2020. Later dit jaar wordt er tevens nog een 2e Masterclass Financiering georganiseerd.

Als u interesse heeft om deel te nemen aan het webinar? Een gedetailleerd programma vindt u hier.

Ook kunt u hier informatie opvragen of advies vragen als u een specifieke financieringsvraag heeft over energie-innovaties. Of kijk hier.