Masterclass Financiering

Elk bedrijf heeft financiering nodig om te groeien. De verschillende financieringsbronnen hebben hun eigen voorwaarden en hun eigen voor- en nadelen. Om meer inzicht te krijgen in hoe en waar je financiering voor jouw innovatie kunt vinden, organiseert het Financieringsloket van de Topsector Energie twee keer per jaar een Masterclass Financiering voor mkb-ondernemers.

Experts van InvestNL, ROM's (regionale ontwikkelingsagentschappen), Venture Capital, banksector, crowdfunding, accelerators, subsidieorganisaties en business angels geven een presentatie over de mogelijkheden die zij bieden en welk type financieringsinstrument het beste past bij elke innovatiefase. Zij delen hun ervaringen en geven een update van financiële instrumenten voor ondernemers in de energiesector, zowel publiek als privaat.

Voor wie?

De Masterclass Financiering is bedoeld voor start-ups, kleine en middelgrote bedrijven die innoveren in de energietransitie. De masterclass is bedoeld voor bedrijven die net zijn begonnen met het ontwikkelen van hun innovatief idee tot bedrijven die hun innovatie willen opschalen. Tijdens de Masterclass kunnen ondernemers zich oriënteren en leren wat in hun situatie het meest geschikte investeringsinstrument is.

Volgende Masterclass

Op 16 maart 2023 organiseert het Financieringsloket weer een Masterclass Financiering. 

Kijk hier voor meer informatie!

Contact

Wil je meer informatie opvragen of advies krijgen over een specifieke financieringsvraag m.b.t. jouw energie-innovatie. Kijk hier voor de andere activiteiten van het Financieringsloket. Of neem dan contact op met Martin Weissmann.