FinancieringsLoket

Ondernemers in de energiesector die advies willen over hoe en waar ze financiering kunnen vinden voor hun innovatie, kunnen voor een gratis adviesgesprek terecht bij het FinancieringsLoket. De gesprekken zijn te vergelijken met een consult bij de huisarts: analyse, diagnose en advies. Topsector Energie verzorgt deze kosteloze service voor innovatieve ondernemers.

Elk bedrijf heeft financiering nodig om te groeien. Subsidie is één van de mogelijkheden om bedrijfsactiviteiten te financieren. Daarnaast bestaan nog andere vormen van financiering (crowdfunding, lening, achtergestelde lening, aandelenkapitaal), waarbij regionale ontwikkelingsmaatschappijen, banken, informal investors/business angels en venture capitalists een rol spelen.

1-op-1 advies

Bij het FinancieringsLoket denkt een gespecialiseerde innovatiemanager mee over uw financieringsbehoefte, bespreekt uw ‘investor readiness’ en verwijst zo nodig door. Het doel is om ondernemers laagdrempelig op weg te helpen. Zodat ze eenvoudiger de juiste financiering vinden en hun innovatie sneller naar de markt kunnen brengen.

Masterclass Financiering en InvestorDay

Het Financieringsloket is een gezamenlijk initiatief van de vijf TKI’s van de energiesector (TKI Urban Energy, TKI Wind op Zee, TKI Nieuw Gas, TKI Energie & Industrie en TKI Biobased Economy). Het FinancieringsLoket maakt deel uit van een breder aanbod aan dienstverlening en bijeenkomsten op het gebied van financiering, dat de Topsector Energie uitvoert. Houd de agenda op deze website in de gaten voor events als de Masterclass Financiering en de InvestorDay. 

Contact

Wilt u een kosteloos gesprek aangaan met één van de innovatiemanagers van het Financieringsloket? Neem dan contact op met Martin Weissmann via @email of 030-747 0027.