Evenementen

-
  Welke technologie brengt de komende jaren revoluties teweeg in de maritieme sector? Wat is de technologie waar we op moeten inzetten om de boot straks niet te missen?
-
In 2019 keren de WindDays terug naar het WTC Rotterdam. Dit jaarlijks terugkerende evenement, dat bestaat uit een conferentie en een beurs, verbindt belanghebbenden binnen de Nederlandse windsector en geeft daarmee een belangrijke impuls aan de ontwikkeling van windenergie op land en op zee.
-
Resource Assessment 2019 will focus on reducing uncertainty when estimating how much wind there is at a given site, through better models and validation tools.
De Topsector Energie organiseert op donderdag 31 oktober 2019 de Werkconferentie Topsector Energie. Deze zal plaatsvinden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.
-
SMi Group presents their 18th annual conference on Benelux Infrastructure. Lees meer  
-
Bezoek het grootse offshore windevenement. Ervaar deze opwindende sector die tot leven komt in twee opeenvolgende dagen vol met politieke keynotes, panels van experts, debatten, updates van sector, innovatie, zakelijke partnering, internationale paviljoens, interne delegaties en meer.