Evenementen

-
Topsector Energie organiseert op 29 september 2022 van 13:15 tot 17:00 weer een Energy Investor Day. Dit keer in samenwerking met Buccaneer Delft.
The Future of Us is een innovatief event over de energietransitie en circulaire economie. Dit jaar: hoe trotseren we de afhankelijkheid van grondstoffen binnen de energietransitie?  
-
Vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel vindt – onder de vlag van de Nationale Energie Week – plaats op 11, 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PTREFAB en Industrial Heat & Power.
-
De vakbeurs Energie vindt - onder de vlag van de Nationale Energie Week – plaats op 11, 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Zero Emission | Ecomobiel en de vakbeurzen PTREFAB en Industrial Heat & Power.
Topsector Energie biedt inzicht in financieringsmogelijkheden
-
On 25-27 October 2022, the Hydrogen Europe Flagship Event & Expo will a
-
Graag nodigen wij u uit om mee te gaan op handelsmissie in de groene waterstof naar Chili van 6 tot 11 november die samen met de Nederlandse overheid wordt georganiseerd en vergroot inzicht in de zich snel ontwikkelende Chileense waterstofsector!   
-
Tijdens het Nationaal Waterstof Congres staat Verbinden, Versnellen en Faciliteren centraal.