Evenementen

Infraroodverwarming van woningen wordt gezien als een interessant alternatief voor de traditionele verwarming met een watergedragen systeem, gevoed door gasgestookte cv-ketels.
-
Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap.
-
Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie.
-
Op 5 oktober organiseren Stroomversnelling en TKI Urban Energy voor de tweede keer een kennis-event over de mogelijkheden om bestaande warmtenetten met 5de Generatie principes te helpen verduurzamen.
Op woensdag 6 oktober van 10.00-11.00 uur wordt het nieuwe TNO Bouwinnovatie Lab van de unit Bouw, Infrastructuur & Maritiem officieel geopend.  Meld je nu aan voor dit online event.
Topsector Energie biedt inzicht in financieringsmogelijkheden Ben je een startup of scale-up en actief in de energiesector? En ben je op zoek naar het financieringsinstrument dat het beste bij jouw bedrijf past?
In deze webinarreeks willen we inzicht verschaffen in manieren om bedrijventerreinen te verduurzamen, in kaart brengen welke de kansen en uitdagingen er zijn rond het verduurzamen utiliteit- en bedrijfsgebouwen, de innovatiebehoeftes op dat vlak verkennen en zoekers samenbrengen met aanbiedende p
-
Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse zakelijke live evenement voor professioneel betrokkenen bij duurzame energieopwekking en -besparing. Drie dagen vol innovatie, kennisdeling en business!
Dit webinar is uitgesteld tot nader order.
Dit webinar is uitgesteld tot nader order.