Evenementen

Na een zonnige zomer zijn er veel lessen geleerd over peakshaving. In dit webinar georganiseerd door Enpuls worden ervaringen gedeeld en vragen beantwoord.
In de jaren '60 en '70 was er sprake van woningnood, waardoor er voortvarend galerijflats werden neergezet, onder andere volgens het ERA-concept. Even voortvarend moeten ze nu worden verduurzaamd. Maar hoe? Twee woningcorporaties presenteren hun aanpak die speciaal ontwikkeld is voor ERA-flats.
For the future change leaders in energy
Bedrijfshallen zijn goed voor zo’n 25% van het gasverbruik in de utiliteitsbouw en vertegenwoordigen een enorm oppervlak voor het opwekken van zonne-energie. Wat zijn de laatste inzichten om hallen integraal aan te pakken?
Hoe ziet een duurzaam en schaalbaar warmtenet eruit?
Bent u op zoek naar een kapitaalinjectie voor uw bedrijf om uw innovatie te financieren? Topsector Energie organiseert op 12 november 2020 een Investor Day. Aanmelding sluit op 1 oktober.
Build together! De wondere wereld van energieflexibiliteit in gebouwen
Tijdens deze interactieve middag van Smart Energy NL wordt nader stilgestaan bij de laatste stand van zaken over de capaciteit van de Nederlandse elektriciteitsnetten. In 2019 is hier veel over gesproken en gepubliceerd, zelfs binnen de Tweede Kamer.
Dinsdag 24 november 2020 van 10.00-13.30 uur is het tijd voor de Werkconferentie Topsector Energie! Thema dit jaar is de versnelling van de energietransitie en de grote innovatieve uitdaging om over sectoren heen te werken en alle nieuwe ideeën op grote schaal te implementeren.
Hoe ziet de nieuwste generatie innovatieve warmte- en koudenetten eruit, hoe worden deze ontworpen, en welke sociale aspecten komen daarbij kijken?