Evenementen

For the future change leaders in energy
Kennis, goede voorbeelden en geleerde lessen over werken met het Wijkkompas. Thema: Technische innovaties in de wijkaanpak
-
Werkt u - nu of binnenkort - als ondernemer of gemeentehandhaver aan hernieuwbare warmte, duurzame energie-opwek of het besparen van energie? Dan is dit evenement misschien wat voor u.
Build together! Flexibiliteit bij woningen – waar is de businesscase? Meer informatie over dit evenement volgt. Houd ook deze website in de gaten voor meer informatie over de Smart Energy Community.   
Build together! Flexibiliteit bij bedrijfsgebouwen – waar is de businesscase? Meer informatie over dit evenement volgt. Houd ook deze website in de gaten voor meer informatie over de Smart Energy Community. 
-
30 maart tot en met 1 april 2021 vindt Building Holland plaats in de RAI Amsterdam. Building Holland is een driedaags evenement voor de bouw- en vastgoedsector.
Nederland werkt aan maatschappelijke uitdagingen op het gebied van energie, circulaire economie, water, voedsel, bouwen en mobiliteit. Hiervoor zijn grote en kleine oplossingen nodig.
Tijdens de Solar Business Day presenteert onderzoeksbureau Dutch New Energy Research het Nationaal Solar Trendrapport, met daarin de meest essentiële cijfers over de Nederlandse PV-markt.
-
Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap.
-
Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie.