Evenementen

Topsector Energie organiseert op 29 september 2022 van 13:15 tot 17:00 weer een Energy Investor Day. Dit keer in samenwerking met Buccaneer Delft.
Naar een integraal optimum tussen verwarmen en isoleren!
Hoe ziet de businesscase van verschillende zonnewarmteconfiguraties eruit? Op zowel individueel als collectief niveau?
Donderdag 6 oktober 2022 is het zover: Dan vindt voor de vierde keer het innovatieve en informatieve festival The Future of Us plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem.
The Future of Us is een innovatief event over de energietransitie en circulaire economie. Dit jaar: hoe trotseren we de afhankelijkheid van grondstoffen binnen de energietransitie?  
RVO Organiseert op 6 oktober een bijeenkomst om je te informeren en te inspireren over de financieringskansen op duurzaamheidsthema’s, zoals klimaat, energie, landbouw en mobiliteit.
De transities naar hernieuwbare energiebronnen, een circulaire economie, en een werkelijk duurzame leefwijze op onze planeet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat alles draait om de zon. Ze kan leven brengen, onderhouden en bedreigen.
In het Uptempo lunchwebinar van oktober vertelt Hubert Bloemen van De Warmtemaatschappij hoe hij voor 10.000 euro rij- en portiekwoningen van het gas afhaalt. Het bedrijf legt een klein warmtenetje aan met water op 10°C.
-
In oktober vindt de SBE Regional Conference Innovations for the Urban Energy Transition plaats, waarin professionals en onderzoekers uit heel Europa samenkomen om de implementatie van toonaangevende oplossingen voor enkele van onze grootste maatschappelijke uitdagingen rond de energietransitie in
-
Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten.