Evenementen

Bent u als bedrijf of kennisinstelling actief in de energietransitie, en ontwikkelt of onderzoekt u vernieuwende oplossingen die bijdragen aan de energierenovatie, duurzame warmte/koude en flexibele energiesystemen in de gebouwde omgeving? Kom dan op 31 oktober a.s.
Bent u als bedrijf of kennisinstelling actief in de energietransitie, en ontwikkelt of onderzoekt u vernieuwende oplossingen die bijdragen aan de transformatie naar een hernieuwbaar energiesysteem? Kom dan op 31 oktober a.s.
Kom op 31 oktober naar de ‘Werkconferentie Topsector Energie’ in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Dit jaar staat de Werkconferentie in het teken van de Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma’s (MMIP's).
Wijken die van het aardgas af willen maken een afweging tussen verschillende technische alternatieven. Welke technische innovaties kunnen u helpen met uw plannen?
Bij het Nationaal Sustainability Congres vindt u een breed scala aan onderwerpen in een diversiteit aan sessies, spraakmakende keynotes en scherpe debatten.
-
Nederland moet ‘van het gas af’ en snel zal blijken hoe dit streven gerealiseerd moet worden.
Sunday 2019 belooft spektakel! Zonne-energiecongres voegt meerdere nieuwe elementen toe
Ben je een innovatieve ondernemer in de energiesector en op zoek naar risicokapitaal? Kom in contact met investeerders door mee te doen aan de InvestorDay van InnovatieLink op 21 november 2019. Je kunt je inschrijven van 22 augustus tot 15 oktober.