Evenementen

Hoe worden onze energietransitie, de arbeidsmarkt en ons beroepsonderwijs beïnvloed door de coronacrisis? Welke uitdagingen en kansen liggen er? En wat leren we van de crisis?
De Topsector Energie organiseert een Masterclass Finance voor start-ups en mkb-bedrijven die hun innovatie willen financieren. De verschillende financieringsbronnen hebben hun eigen voorwaarden, voor- en nadelen.
-
Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie.
Na de succesvolle eerdere edities van FLEXCON 2017 in Amsterdam en FLEXCON 2018 in Brussel, waar 300 internationale Smart Energy professionals hun visies, strategi
Twintig jaar Energeia. Tien jaar Energeia Energy Day. 2020 is een jubileumjaar voor dé nieuwsbron van de energiesector.
Tijdens deze interactieve middag van Smart Energy NL wordt nader stilgestaan bij de laatste stand van zaken over de capaciteit van de Nederlandse elektriciteitsnetten. In 2019 is hier veel over gesproken en gepubliceerd, zelfs binnen de Tweede Kamer.
De jaarlijkse Werkconferentie van de Topsector Energie vindt dit jaar plaats op 24 november in het NBC in Nieuwegein. Meer informatie over het programma volgt.