Evenementen

Na de succesvolle eerdere edities van FLEXCON 2017 in Amsterdam en FLEXCON 2018 in Brussel, waar 300 internationale Smart Energy professionals hun visies, strategi
QuinteQ en Saxion organiseren een tweetal webinars waarin diverse (internationale) experts reflecteren op het thema microgrids.  Het programma ziet er als volgt uit:
Het coronavirus slokt nu alle aandacht op. Dat betekent echter niet dat andere economische en maatschappelijke ontwikkelingen stilstaan. Sterker nog; om op koers te blijven voor de lange termijn vragen ze juist nu veel aandacht.
-
Het renoveren van woningen kan, naast toepassen van nieuwe technologie, sneller wanneer de samenwerking goed loopt. Op dit moment staan enkele consortia** op het punt om een langdurige samenwerkingsrelatie aan te gaan.
QuinteQ en Saxion organiseren een tweetal webinars waarin diverse (internationale) experts reflecteren op het thema microgrids. 
Ben jij een start-u, een klein en middelgroot bedrijf in de energiesector? En zoekt u het financieringsinstrument dat het beste bij uw bedrijf past?
-
Slimmer energie opwekken en klimaatbewuster werken en leven. Samen maken we Nederland steeds duurzamer. Veel organisaties dragen hun steentje al bij.
-
Passend bij de anderhalvemetereconomie zal Energeia Energy Day dit jaar plaatsvinden als de Energeia Energy Tour.
TKI Urban Energy en Stroomversnelling organiseren dit najaar een seminar voor iedereen die zich met warmtenetten bezighoudt. Tijdens dit seminar komen voorbeelden van onder meer 5e Generatie Warmtenetten aan bod, plus de business case en uitrolstrategie ervan.
-
27, 28 en 29 oktober vindt Building Holland plaats. Building Holland is een driedaags evenement voor de bouw- en vastgoedsector.