Evenementen

In het Uptempo-lunchwebinar van maandag 4 juli 13:00 - 13:45 uur komen twee technieken aan bod die woningen verwarmen met stralingswarmte.
Het Transitieteam Circulaire Bouweconomie houdt op woensdag 6 juli 2022 de Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie. Hier wordt gesproken over de uitwerking en concretisering van de circulaire doelstellingen.
Wilt u meer weten over (on)diepe geothermie voor de verwarming van de gebouwde omgeving of juist (ultra)diepe geothermie voor de productie van duurzame elektriciteit?
In de laatste jaren is er een grote hoeveelheid aan kennis over warmtenetten opgedaan. Maar ziet u door de grote hoeveelheid warmtenetconfiguraties de bomen door het bos niet meer? Heeft u behoefte naar een eerlijk overzicht van de prestaties van verschillende warmtenetconfiguraties?
Aart-Jan de Graaf, lector Meet- en Regeltechniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN),  heeft zich tien jaar lang verdiept in de transitie naar een duurzaam energiesysteem.
Op donderdagmiddag 15 september vindt de volgende Topsector Energie Conferentie plaats. De conferentie staat in het teken van 'Gebiedsinnovatie' en die houden we in De Kas in Woerden.
Wat is jouw rol als gemeente en welke mogelijkheden heb jij bij zonne-energie en netinpassing? Hierover gaat het op 22 en 26 september, online en in Utrecht. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heet je van harte welkom!
Vind deze middag samen met collega’s van andere gemeenten oplossingen/aanpakken voor bijvoorbeeld het vraagstuk in jouw gemeente! Hier deel je jouw ervaringen én hoor je wat anderen tegenkomen, hoe zij dingen aanpakken. We verdiepen ons in een vraagstuk in groepen van maximaal 15 personen.
Een conferentie over het optimaal verwarmen met lage temperatuur, ventilatie en isolatie