Evenementen

Ben jij een start-up, een klein en middelgroot bedrijf in de energiesector? En zoekt u het financieringsinstrument dat het beste bij uw bedrijf past?
We hebben er één jaar opzitten om de doelen van het Klimaatakkoord te halen, 49% CO2-reductie in 2030. Net als bij de totstandkoming van het akkoord zijn honderden partijen hier dagelijks mee bezig. Op maandag12 oktober staan we met de eerste Klimaatdag stil bij alle inspanningen.
-
Passend bij de anderhalvemetereconomie zal Energeia Energy Day dit jaar plaatsvinden als de Energeia Energy Tour.
-
Attend the premier offshore wind event in the world's largest offshore wind market.
-
Tijdens de veertiende editie van het Navingo Career Event staat de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods weer geheel in het teken van carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie sector.
-
South Korea, Asia's fourth-largest economy, under the governmental strategy "RE 3020" set out by the Ministry of Trade, Industry and Energy (MOITE), renewables are targeted
Bent u op zoek naar een kapitaalinjectie voor uw bedrijf om uw innovatie te financieren? Topsector Energie organiseert op 12 november 2020 een Investor Day. Aanmelding sluit op 1 oktober.
Bent u actief in innovatie? Staan u en uw organisatie ook voor de Nederlandse verduurzamingsopgaven richting 2030 en 2050? Wilt u hierover van gedachten wisselen met collega’s uit verschillende disciplines? Noteer dan alvast de Werkconferentie Topsector Energie op 24 november in uw agenda.
De jaarlijkse Werkconferentie van de Topsector Energie vindt dit jaar plaats op 24 november als online event. Meer informatie over het programma volgt.
-
The Future of Utilities in the Modern World Following four successful editions of ACI’s Digital Utilities Europe Summit, the 5th edition will be taking place in Amsterdam, The Netherlands on 2 and 3 December 2020.