Evenementen

9:00 – 12:00 uur - Bent u werkzaam bij een bedrijf in de energie, hightecht of chemiesector? Dan nodigen wij u graag voor een informatiesessie over de inhoud en financieringsmogelijkheden van het GroenvermogenNL R&D-programma.
Alle signalen wijzen één kant op. De uitstoot van broeikasgassen moet sneller naar beneden. De Dag van het Klimaatakkoord op 1 november staat daarom in het teken van Versnellen naar Parijs. Het wordt een dag vol klimaatinspiratie.
-
De Graduate School van ElectroChemische Conversie & Materialen (ECCM) versterkt de nationale kennisbasis in elektrochemische conversie en materialen. We bouwen ook aan een levendige community rondom dit thema. De School is gericht op jonge academici, lectoren en industriële onderzoekers.
Sommige innovatieve startups en scale-ups moeten vertrouwen op het aantrekken van risicokapitaal om hun innovatie te financieren. Dit vanwege de snelle groei die ze doormaken of omdat het proces gepaard gaat met hoge ontwikkelingskosten en de weg naar de markt lang is.
Op 23 november steken we met elkaar de handen uit de mouwen tijdens de Werkconferentie Topsector Energie.
-
Europe is going climate-neutral. That means more demand for wind energy. The Green Deal is new. New customers. New partners. New business models.