Evenementen

Digitale innovaties zorgen ervoor dat we op een hele nieuwe manier met energie omgaan. Om de innovaties met bestaande systemen en processen te integreren zijn er nieuwe instrumenten, kaders en werkwijzen nodig.
Op 13 oktober van 14:00-17:30 host de Hogeschool van Amsterdam, het Centre of Expertise City Net Zero met het lectoraat Energie en Innovatie, het evenement 'Systeemintegratie en het versnellen van de energietransitie: nut en noodzaak van data'.
In de maand oktober organiseert de nationale Learning Community Systeemintegratie samen met de Topsector Energie de 'Maand van de Systeemintegratie'. Tijdens deze maand organiseren verschillende kennisinstellingen events waarvoor we je van harte uitnodigen.
-
ONE Conference is hét cyberbeveiligingsevenement van Europa, waar professionals elkaar ontmoeten en contacten leggen. Een toonaangevend platform voor het delen van kennis, best practices en onderzoeksresultaten.
15:30-17:00 - Alle 10 Topsectoren werken samen en dragen bij aan cybersecuritykennis en -innovatie ten behoeve van de grote maatschappelijke transities waar we voor staan.