Workshop tender Systeemintegratie (MMIP13)

Systeem integratie banner

Donderdag 4 februari 2021 organiseert de Topsector Energie Systeemintegratie een workshop voor energie-professionals. In deze online sessie bespreken we de inhoudelijke en financiële aspecten van de nieuwe 2021 tender Systeemintegratie / MMIP13 over ‘semi-autonome energiesystemen. Wat zijn de knelpunten en kansen? En welke kennis- en innovatievragen moeten worden beantwoord?

U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te denken; deze tender willen wij namelijk zoveel mogelijk samen met u vormgeven.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst. Er is maar ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Achtergrond

De Topsector Energie zet in op missiegedreven innovatiebeleid. Een van de thema’s binnen het missiegedreven innovatiebeleid is ‘Systeemintegratie’. Systeemintegratie richt zich op het integreren van de gehele energiewaardenketen, waarbij de technische, economische, sociaal-maatschappelijke en juridische deelsystemen samenkomen in één energiesysteem. De kennis en innovatievragen zijn uitgewerkt in het Meerjarige Missiegedreven Innovatieprogramma ’Naar een robuust en maatschappelijk gedragen energiesysteem’ (Missie Systeemintegratie/MMIP 13).

Meer informatie

Bekijk ook onze nieuwe animatie: