WindEnergy Hamburg 2022

Afbeelding
-

WindEnergy Hamburg, 's werelds grootste Expo en wereldwijd congres. WindEnergy Hamburg weerspiegelt de dynamiek van de windindustrie in al zijn facetten en in de hele waardeketen. Of het nu ontwerpers, fabrikanten, leveranciers, financiers, operators of dienstverleners zijn - zowel onshore als offshore - dit is waar marktleiders, jonge innovatieve bedrijven en branchegerelateerde variabelen tot een internationale marktplaats van de windindustrie elkaar ontmoeten.

WindEnergy Hamburg zal fungeren als een uniek ontmoetingspunt en de belangrijkste spelers in de windindustrie en aanverwante sectoren samenbrengen, evenals volledig nieuwe partners in deze dynamisch evoluerende markt.

Dit is de plek waar toonaangevende bedrijven uit alle relevante bedrijfstakken hun oplossingen presenteren: planners, fabrikanten, financiers, leveranciers, energie- en serviceproviders - zowel op het onshore- als op het offshore-gebied.

Maak gebruik van dit unieke platform om idee├źn en informatie uit te wisselen met klanten, partners en experts - en om nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Wees erbij op het succesvolle platform voor onshore en offshore!

Openingsuren

Dinsdag t/m donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 16.00

Meer informatie