Werkconferentie Topsector Energie: ‘de schaalsprong voor de energietransitie’

.

Op 23 november steken we met elkaar de handen uit de mouwen tijdens de Werkconferentie Topsector Energie.

Meld u snel aan!

Want de energietransitie moet versnellen. Dat is geen nieuws. Innovatie is daarbij onontbeerlijk. Alle signalen zijn, dat ondanks de goede intenties en vele afspraken, er een tandje bij moet. Het maken van die sprong valt niet altijd mee. Soms ‘spring’ je in het diepe of weet je niet hoe je zult landen. Dat vraagt om elkaar helpen, en ondersteunen. Ook als er nog veel onzeker is. Want een succesvolle technische innovatie heeft ook een sociale, maatschappelijke, juridische en beleidsmatige innovatieve context.

We hebben een aantrekkelijk plenair programma en interessante parallelle sessies op al onze verschillende onderwerpen voor u samengesteld.
In het plenaire programma laten we o.a voorbeelden zien van succesvolle sprongen. Uptempo! en Hydrohub vertellen over hun aanpak.

Een greep uit de parallelsessies: Waterstofproductie in Nederland: welke rol kan de maakindustrie voor elektrolyse daarin spelen? Ligt innovatie op koers om de energietransitie in de gebouwde omgeving te versnellen? Burgerinitiatieven in de energietransitie – zo kun je er ook naar kijken!