Werkconferentie Topsector Energie 2018

-

De regio als dynamisch speelveld voor de energietransitie 3.0?

Het Klimaatakkoord, dat momenteel in de maak is, geeft een nieuwe impuls aan de energietransitie. Voor de Topsector Energie biedt dit nieuwe kansen en uitdagingen voor gezamenlijke ontwikkeling van missiegedreven innovaties. Op de Werkconferentie Topsector Energie 2018 verdiept u zich in deze kansen én uitdagingen en draagt u bij aan de concrete uitwerkingen daarvan.

Donderdag 4 oktober 2018
Locatie: RDM Onderzeebootloods Rotterdam Zuid
Aanvang: 09.30 uur

De regio blijkt daarbij een geschikte context voor samenwerking aan technologische en sociale innovaties. Op dit niveau is genoeg (zelf)organisatie- en investeringskracht, flexibiliteit en ruimte om met elkaar de noodzakelijke innovaties richting verduurzaming te realiseren. Hoe gaan we bijvoorbeeld om met de diversiteit aan omstandigheden en actoren? Hoe komen we tot een passende en breed gedragen aanpak? Hoe kunnen we daarin goed meekoppelen met de regionale energiestrategieën? Lees meer over de Werkconferentie Topsector Energie 2018 en het volledige programma en meld u nu aan via het aanmeldformulier.

Op donderdag 4 oktober 2018 vindt de Werkconferentie Topsector Energie plaats in de RDM Campus in Rotterdam. De werkconferentie staat dit jaar in het teken van het Klimaatakkoord en crossovers met andere sectoren.

Dit jaar werken we intensief samen met de Innovation Expo 2018, een groot innovatie-event waar circa 5000 nationale en internationale bezoekers uit bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden bijeenkomen om innovatie voor de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan aan te beleven, helpen versnellen en te netwerken.