Webinarreeks na-isoleren van woningen: Reductie Warmtevraag - Innovaties op het gebied van isolatie

Webinarreeks na-isolatie

Spijtvrij na-isoleren van woningen? In deze webinarreeks helpen we professionals om vocht- en schimmelproblemen in woningen te voorkomen bij na-isoleren, maar kijken we ook naar oplossingen in de nabije toekomst waarbij een aantal opkomende innovaties de isolatiemarkt aan het bestormen zijn.

Isoleren is vaak de eerste stap naar het verduurzamen van woningen, maar in de praktijk resulteert slecht aangebrachte isolatie te vaak in vocht- en schimmelproblemen. Tevens is het voor woningeigenaren vaak niet duidelijk welke maatregelen kosteneffectief zijn en wat de oplossingen in de nabije toekomst zijn. In deze webinarreeks helpen we professionals om vocht- en schimmelproblemen in woningen te voorkomen bij na-isoleren, maar kijken we ook naar oplossingen in de nabije toekomst waarbij een aantal opkomende innovaties de isolatie markt aan het bestormen zijn.

Ben je benieuwd naar hoe de ‘Routekaart Na-isolatie’ meer inzicht biedt op mogelijke risico's en aandachtspunten voor uw isolatieproject(en)? Of ben je benieuwd welke innovaties er zijn op het gebied van isolatie en ventilatie? Schrijf je dan hier in voor de webinarreeks!

Programma 16 maart: Reductie Warmtevraag - Innovaties op het gebied van isolatie

Nog niet bekend

 

Aanmelden

Webinarreeks

We trappen de webinarreeks over het na-isoleren van woningen af met de lancering van de Routekaart Na-isolatie in samenwerking met Stroomversnelling. Deze routekaart biedt handvatten aan professionals bij het adviseren en spijtvrij na-isoleren van haar klanten. Volgend op de lancering voor de routekaart zijn twee sessies waarin de nieuwste ontwikkelingen worden besproken rondom isolatie en ventilatie (met warmteterugwinning). In de tweede en derde sessie zullen verschillende innovators hun product pitchen.

 

Aanmelden