Webinar Smart Energy Community: Build Together!

Webinar Smart Energy Community: Build Together!

Build together! De wondere wereld van energieflexibiliteit in gebouwen

Deze webinar is de kick-off van een reeks activiteiten om een Smart Energy Community vorm te geven en wordt georganiseerd door een samenwerking van TKI Urban Energy en FAN. Het doel van de Smart Energy Community is om alle actoren bij elkaar te brengen die zich bezighouden met, of meer willen weten van energieflexibiliteit voor woningen en bedrijfsgebouwen. Binnen de community kan actief kennis worden uitgewisseld over wat er nu al mogelijk is en welke kansen er in het verschiet liggen. De eerste activiteiten van de Smart Energy Community vinden digitaal plaats, in de vorm van een webinarreeks over slimme energiediensten bij woningen en bedrijfsgebouwen (zie ook de andere drie webinars hieronder). We bespreken ontbrekende puzzelstukjes en nieuwe mogelijkheden voor innovatie. Natuurlijk biedt dit de mogelijkheid om gezamenlijk business te creëren.

Het eerste webinar biedt een introductie over het onderwerp, er komen inspirerende pitches langs van twee innovatieve aanbieders van smart energy oplossingen, en men wordt op de hoogte gebracht wat recente ontwikkelingen met de presentaties van twee onderzoeksresultaten in relatie tot het onderwerp.

Meld u dus aan voor het eerste webinar op 17 november 2020, en doe mee met de Smart Energy Community!

Tijd: 15:00 tot 16:00 uur

Wilt u een uitnodiging ontvangen voor (één van) de volgende webinars, en staat  u nog niet op onze verzendlijst? Laat dan hier uw e-mailadres achter. 

12 januari 2021 (15:00 - 16:00 uur): 
Build together! Slim laden van elektrische auto’s bij de woning en op kantoor.
9 februari 2021 (15:00 - 16:00 uur):
Build together! Flexibiliteit bij woningen – waar is de businesscase?
9 maart 2021 (15:00 - 16:00 uur):
Build together! Flexibiliteit bij bedrijfsgebouwen – waar is de businesscase?

Meer informatie over de Smart Energy Community vindt u op deze website

Het volledige programma is vindt u hier.