WEBINAR - Renovatieversneller introductiebijeenkomst (regio's NB en LB)

Vanwege de ontwikkelingen in het kader van COVID-19 is besloten de regionale informatiebijeenkomsten van De Renovatieversneller op 18 maart, 25 maart en 1 april a.s. tot nader order uit te stellen. Als alternatief krijgen geïnteresseerden de mogelijkheid een webinar over het programma te volgen. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de Renovatieversneller-nieuwsbrief. Datum en tijdstip van het webinar worden via deze nieuwsbrief bekend gemaakt.

 

Onderdeel van het Klimaatakkoord is de Renovatieversneller. Met dit zesjarige programma (2019-2025), gericht op opschaling en kostenreductie van het verduurzamen van (primair) bestaande huurwoningen, moeten steeds meer bewoners van een kwalitatief hoogwaardig verduurzaamde woning worden voorzien. Woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven worden gestimuleerd en krijgen ondersteuning geboden bij het gezamenlijk voortzetten dan wel nieuw opzetten van regionale verduurzamingsinitiatieven.

In het kader van het Renovatieversneller-programma vinden binnenkort verspreid over het land vijf regionale introductiebijeenkomsten plaats voor woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven. Om hen te informeren over de opzet van het programma en de ondersteuning waar zij gebruik van kunnen maken. Waaronder de nieuwe Renovatieversneller-subsidieregeling:

  • woensdagmiddag 4 maart in Deventer
  • maandagmiddag 9 maart in Dordrecht
  • woensdagmiddag 18 maart in Bakkeveen
  • woensdagmiddag 25 maart in Roermond
  • woensdagmiddag 1 april in Breukelen

Meer informatie

Renovatieversneller introductiebijeenkomst regio Noord-Brabant en Limburg