Webinar: moving electrolysers into the gigawatt scale (13:30-16:30)

Webinar: moving electrolysers into the gigawatt scale

Webinar over de uitdaging om electrolyser technologie naar gigawattschaal te brengen. 

 

Het Institute for Sustainable Process Technology organiseert samen met the Fuel Cell and Hydrogen Joint Undertaking (FCH JU) (onder de Mission Innovation – Innovation Challenge Hydrogen en namens de European Commission) een webinar over de uitdaging om electrolyser technologie naar gigawattschaal te brengen.

De sprekers kijken naar hoe de EU Hydrogen Strategy, gepubliceerd in juli 2020, en de German Hydrogen Strategy de opschaling van electrolyser capaciteit in Europa kunnen stimuleren, terwijl we wereldwijd samenwerken met partners als Australië en VS om de noodzakelijke waterstof te verschaffen voor 2030 en CO2-uitstoot te reduceren. Het tweede deel van de webinar gaat in op de voorlopige resultaten van het Hydrohub Innovation Program dat onder andere werkte aan een baseline (2020 level)  design of a GigaWatt electrolyser plant voor groene waterstof en kostenanalyse hiervan.

Met o.a. Hélène Chraye (European Commission), Marco Waas (Nouryon), Kurt-Christoph von Knobelsdorff (NOW), Anders Nordstrøm (Ørsted)

 

Bekijk het programma en registreer je hier