Virtuele Innovatiemissie Waterstof Californië en Vancouver

Californie
-

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om potentiele samenwerkingskansen in Californië en Vancouver te verkennen? Meld u dan aan voor deze virtuele innovatiemissie die plaats vindt tussen 9 en 12 november 2020.

Tijdens een divers online programma kunt u kennis uitwisselen over waterstof ontwikkelingen en roadmaps; zult u meer horen over de ontwikkelingen, ambities en kansen voor samenwerking op het gebied van waterstof in Californië en Vancouver.

Voorbereiding en programma

Omdat deze innovatiemissie bestaat uit virtuele bijeenkomsten, is het van belang goed voorbereid te zijn op de thema’s, sprekers en zakencultuur. Wij zullen dan ook van tevoren achtergrond informatie delen om u zo goed mogelijk voor te bereiden. Daarnaast vragen wij u in de voorbereiding om extra informatie over uw bedrijf en uw ambities te delen om het netwerk in Californië en Vancouver ook zo goed mogelijk voor te bereiden. Het programma beslaat 3 dagen. Vanwege het tijdsverschil zullen de bijeenkomsten plaatsvinden eind van de middag en avond. Tijdens de virtuele missie zullen verschillende Amerikaanse en Canadese partijen aan het woord komen en is er voldoende ruimte voor discussie. De virtuele missie focust op de volgende thema’s:

  • Waterstofinfrastructuur
  • Productie van waterstof
  • Toepassing van waterstof in mobiliteit (denk aan zwaar transport, binnenvaart en zeevaart) en gebouwde omgeving

Meer informatie