Virtuele handelsmissie Verenigd Koninkrijk - waterstof en maritiem

VK
-

Heeft u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen rond de thema’s waterstof en maritiem (slimme havenontwikkeling en duurzame scheepvaart)? En wilt u zakendoen en contacten leggen in het Verenigd Koninkrijk? Neem dan op donderdag 7 en maandag 11 oktober 2021 deel aan deze virtuele handelsmissie met de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en de minister van Infrastructuur en Waterstaat (tbc).

Voor wie?

De missie richt zich op bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van waterstof (energietransitie) en maritiem (slimme havenontwikkeling en duurzame scheepvaart), en die de samenwerking met het VK op deze thema’s de komende jaren willen ontwikkelen. We nodigen met name ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen.

Wilt u deelnemen aan deze virtuele missie? Meld u dan aan vóór 27 augustus 2021. Deelname aan individuele matchmaking is na deze datum niet meer mogelijk. Let op: elke deelnemer moet zich apart inschrijven. De voertalen zijn Engels en Nederlands.

Deelnemende bedrijven moeten binnen de genoemde structuur en thema's van het programma vallen. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan deze missie.

 

Find out more