Verdiepingssessie referentie-architectuur: bouwstenen voor de nieuwe referentie-architectuur

Digitale innovaties zorgen ervoor dat we op een hele nieuwe manier met energie omgaan. Om de innovaties met bestaande systemen en processen te integreren zijn er nieuwe instrumenten, kaders en werkwijzen nodig. Een referentiearchitectuur kan een efficiënte integratie van deze innovaties bevorderen en een belangrijke rol spelen in het versnellen van de energietransitie.

Meld je hier aan

Wie is er zeker bij?

Adviesbureau Baringa heeft de afgelopen maanden een uitgebreid onderzoek gedaan naar de voorwaarden en bouwstenen voor een referentie-architectuur voor de Nederlandse energie-infrastructuur. Marcel Volkerts, directeur van Baringa Partners, presenteert tijdens deze verdiepingssessie de nieuwste inzichten en aanbevelingen.

Waarom wil je aanwezig zijn?

Tijdens deze verdiepingssessie worden de belangrijkste inzichten gedeeld van de verkenning naar een referentiearchitectuur voor de Nederlandse energie-infrastructuur. Marcel Volkerts geeft aanbevelingen over hoe een dergelijke referentiearchitectuur ontwikkeld kan worden. Harold Veldkamp zal de vervolgstappen in 2023 voor dit thema verder toelichten. Daarnaast bespreken diverse experts wat het belang is van een referentiearchitectuur en welke invloed de onderzoeksresultaten voor hun zullen hebben.

Meld je nu aan

De verdiepingssessie vindt digitaal plaats op donderdag 29 september van 15:30 tot 17:00 uur.

Meld je hier aan

Meer informatie