Uptempo! Lunchwebinar 'Hoe ontwikkel je robuuste en betrouwbare bouwstromen?'

In nieuwbouw bundelen woningcorporaties al met succes bouwopdrachten om kosten te reduceren. In Drenthe deed Rob Hoogeveen van Woningcorporatie Actium hier goede ervaring mee op. De volgende stap is om dit idee op de lastige renovatie-opgave toe te passen. Wat moet je weten van je bezit? De Variabele ontwikkelde een tool waarmee dat gemakkelijker in beeld komt.

Het Uptempo! lunchwebinar van 3 mei (13:00-13:45 uur) gaat over het creëren van bouwstromen door slimmere samenwerking tussen corporaties en met marktpartijen. Ludwig Smits vertelt over zijn ervaringen vanuit De Variabele. Ook komt Lisanne Havenga van de Technische Universiteit Eindhoven aan het woord. Zij laat zien hoe al die verschillende huizen in te delen zijn in combinaties van een overzichtelijk aantal gelijksoortige componenten. Dit kan vraagbundeling in renovatie vergemakkelijken, met een aanzienlijk kostenvoordeel als resultaat.

In 45 minuten bijgepraat worden over renovatiestromen: van samenwerken naar een betrouwbare planning? Volg dan dit lunchwebinar. Meld u aan en log op 3 mei a.s. om 13:00 uur in met een broodje in de hand. Eventuele vragen kunt u van tevoren stellen via @email.
 

Aanmelden