Tekenen sectordeal en opening Energieacademie Den Haag

'

Kom op 12 juni tussen 17:00 en 19:00 uur naar het Techniek Innovatiehuis van het  ROC Mondriaan in Den Haag. Op deze mooie avond opent de Energie-academie zijn deuren en tekenen diverse partijen 2 convenanten om mensen perspectief op de arbeidsmarkt te bieden in sectoren als de bouw en techniek en energietransitie.

De Haagse economie bloeit als nooit tevoren. Dit stelt werkgevers in onder andere de sector Bouw en Techniek/Energietransitie voor extra uitdagingen. Uitdagingen die bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen, regionale instanties en de gemeente samen oppakken. Veel mensen die momenteel in de bijstand zitten, willen werken.

Samen werken aan meer banen

Een grote groep betrokken partijen slaat de handen ineen. Waaronder de Topsector Energie. Zij leggen hun afspraken om mensen aan het werk te helpen vast in een sectordeal. Ook wordt op dat moment de Energieacademie geopend. Een plek waar het bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen en werknemers bijeengebracht worden en waar vakopleidingen voor banen in de sector worden verzorgd.

Namens de Topsector Energie ondertekent Marsha Wagner de Sectordeal. Zij is  programma-directeur voor de Human Capital Agenda.

Meld u aan

U kunt zich aanmelden per mail. Meld u nu aan.

Meer weten?

Human Capital Agenda