Techniekconferentie 2018: impact van de Energietransitie op onderwijs en arbeid

Bezoekers van een conferentie zitten op een bankje te luistern

Benieuwd hoe de Energietransitie invloed heeft op het techniekonderwijs op het (v)mbo en de toekomstige arbeidsmarkt? Kom dan op 9 november 2018 naar de Techniekconferentie in het Philips Stadion in Eindhoven.

Datum: Vrijdag 9 november 2018
Tijd: 09.30 tot 17.30
Locatie: Philips Stadion te Eindhoven

Voor wie?

 • Techniekonderwijs
 • Bedrijfsleven
 • Overheid

  Programma

  Het thema van de derde internationale Techniekconferentie is: de Energietransitie en de impact op (v)mbo Techniekonderwijs en de arbeidsmarkt van morgen. Laad u inspireren door wetenschappelijke masterclasses en future TED-talks. Ook is dit evenement een uitstekende gelegenheid om uw netwerk uit te breiden. Deze conferentie focust zich op vier trends:

  • Energietransitie & sterk Techniekonderwijs in de (krimp)regio
  • regeerakkoord 100 miljoen vmbo Techniek
  • leren met VR - AR – HoloLens voor (v)mbo Techniek
  • soepele doorstroom & 21ste century skills vmbo – mbo – hbo Techniek

  Benieuwd naar het uitgebreide programma?

  Meld u aan

  Deelname kost € 221,21 per persoon (exclusief btw). Via de website van Future Talks kunt u zich opgeven voor de Techniekconferentie.

  De Uitdaging

  In samenwerking met de Human Capital Agenda van de Topsector Energie zetten onderwijsinstellingen, bedrijven en gemeenten zich in voor de ambities van het klimaatakkoord. Daarvoor is voldoende en goed opgeleid technisch personeel nodig. Met het experiment ‘De Uitdaging’ maken zij zich sterk voor een grotere instroom en inhoudelijke vernieuwing van het onderwijs. Vergroot uw kennis over De Uitdaging en kom met de betrokkenen in contact tijdens de workshop die hierover tijdens de Techniekconferentie 2018 wordt georganiseerd.

  Meer informatie?