Sunday 2019

Sunday 13 november 2019, 't Spant te Bussum

Sunday 2019 belooft spektakel!

Zonne-energiecongres voegt meerdere nieuwe elementen toe

Over ruim 5 maanden is het weer zover: de Sunday! Dit jaar vindt hét jaarlijkse zonne-energiecongres plaats op woensdag 13 november 2019 in het duurzame theater en congrescentrum 't Spant te Bussum. Ook al lijkt het nog ver weg, de voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo is inmiddels bekend dat er dit jaar 2 nieuwe programmaonderdelen zijn. Allereerst een vierde parallelsessie over het Europese innovatieproject Solar Highways. En ten tweede de befaamde State of the Union in een solar jasje; verzorgd door professor Wim Sinke.

Met de Grand Cru 2019 haalt de organisatie van de Sunday de meest aansprekende Nederlandse bijdrage aan een internationale solar conferentie van de afgelopen 12 maanden naar eigen land om zo ook de bezoekers van de Sunday te inspireren!

De kennisarena zal de laatste Nederlandse innovaties omtrent zon op land, zon op water, zon op gebouwen, zon op infra en PV-productie(technologieën) laten zien.

Het programma kent ditmaal 2 keer 4 parallelsessies, te weten:

Ronde 1

 1. Scientific session (English)
 2. Zon in Landschap
 3. Zon op Gebouw
 4. Solar Highways (English)

Ronde 2

 1. Technology session (English)
 2. Zon op Water
 3. Zon op Infra
 4. Solar Highways (English)

Het project Solar Highways wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Commissie via een LIFE-subsidie.

Bekijk de contouren van het programma!

De 5 redenen waarom u de Sunday niet mag missen en nu al in uw agenda moet noteren:

 • De Sunday is al jarenlang het grootste zonne-energiecongres van Nederlandwaar de gehele sector bijeenkomt onder het motto onderzoek ontmoet praktijk!
 • Leg waardevolle contacten: de kans om te netwerken met meer dan 200 decision makers uit de bouw-, installatie- en zonne-energiesector!
 • Topsprekers uit de zonne-energiesector nemen u mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van zonne-energie!
 • Dynamische matchmaking: tijdens de Sunday doet u minimaal 3 waardevolle nieuwe contacten op om zaken mee te doen!
 • Een waardevol inzicht in de laatste innovaties via de nieuwe kennisarena.