Smart Buildings

Als je in de facilitaire wereld werkt is het je vast niet ontgaan: de ontwikkelingen rondom Smart Buildings en kunstmatige intelligentie gaan in een razendsnel tempo.

Maar wat zijn nu de laatste ontwikkelingen op het gebied van smart en connected buildings. En waar liggen de kansen voor jouw organisatie? Hoe worden techniek en innovaties ingezet om een gebouw slimmer en energiezuinig te maken? En daarbij moet je het gemak van de gebruiker natuurlijk niet vergeten. Tijdens deze eerste editie van het Facto Smart Buildings event nemen we je mee in deze snel veranderende wereld. 

Deze dag is onmisbaar voor de facility manager die zich bezighoudt met het gebouw en de kantoorinrichting hiervan. Maar het programma is ook interessant voor gebouwenbeheerders, IT-, HR-managers, directeuren, MVI-verantwoordelijken en arbodienst met wie de facility manager samenwerkt.

Dit evenement wordt georganiseerd door Factor, het platform voor de facility professional en vindt plaats op donderdag 10 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie kan gevonden worden op de website