Seanergy 2021

d
-

Van 21-24 september vindt in Nantes in Frankrijk Seanergy 2021 plaats, een internationale beurs voor offshore wind en duurzame marine energie.

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vormen van maritieme energie? Dan is Seanergy ‘the place to be’. Ieder jaar komen er 3000 internationale bezoekers uit diverse sectoren naar Seanergy, het programma van Seanergy 2021 bestaat uit een beurs, een conferentie, sites visits en er wordt ook een internationale matchmaking georganiseerd het Enterprise Europe Network (EEN).

Business Lounge

De Nederlandse ambassade en de NBSO in Nantes verzorgen in samenwerking met HHWE en RVO een Netherlands Business Lounge. Nederlandse bedrijven kunnen hieraan deelnemen met hun logo en bedrijfsvideo. Deelname aan de Netherlands Business Lounge is inclusief deelname aan de B2B meetings, de conferentie en side events. Voor meer informatie en aanmelden kijk op deze link.

De kosten voor deelname aan de Netherlands Business Lounge inclusief deelname aan de beurs, de conferentie en de matchmaking bedragen €1.500 per bedrijf, excl. reis- en verblijfskosten.

Matchmaking

Ook dit jaar verzorgt Enterprise Europe Network (EEN) de matchmaking tijdens dit event. Deze matchmaking is uw kans om op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken te voeren met potentiële zakenpartners. De matchmaking staat open voor (innovatieve) MKB bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van maritieme energie. Om mee te kunnen doen aan de matchmaking dienen deelnemers zich eerst te registreren via deze link. Tijdens het registratie proces kunnen de deelnemers zich ook aanmelden voor de matchmaking. Deelname aan de B2B en de conferentie kost € 108,-.