Schrijfdagen subsidieaanvraag aardgasvrij

-

Wegens succes herhaald

Bezig met uw aanvraag voor de innovatietender aardgasvrij? Circa twintig consortia meldden zich in juli voor de speciale 'schrijfdagen', om geconcentreerd te werken en schrijven aan hun projectidee en daarbij vragen te stellen aan de aanwezige adviseurs van TKI Urban Energy. Hun waardering voor deze schrijfdagen was zonder uitzondering zeer groot!

Daarom organiseren wij op de valreep voor indiening deze 'schrijfdagen' opnieuw. Ook interesse om uw aanvraag te verbeteren? Op 22, 23 en 28 augustus kunt u opnieuw een werkplek boeken om alleen of met uw consortiumpartners te komen schrijven. U kunt tevens inschrijven op een spreekuur met de adviseurs van TKI Urban Energy en RVO.nl.

Hoe werkt het
Bereidt u zich grondig voor op de Schrijfdagen! Stuur uiterlijk een week van tevoren uw conceptaanvraag, die voor minimaal 75% is ingevuld (bijvoorbeeld minimaal de begroting en consortiumpartners. Zet desnoods uw gedachtes alvast op een rij zodat onze adviseurs zich daarop kunnen voorbereiden). Zet ook alvast uw vragen op een rij. Stuur deze stukken naar info@tki-urbanenergy.nl en vermeld in de onderwerpregel dat het om de schrijfdagen voor de subsidieaanvraag aardgasvrij gaat. Levert u niets of veel te laat aan, dan riskeert u minder grondig advies en derhalve een minder kansrijke aanvraag.

Via de speciale inschrijfmodule (pop-up) reserveert u op 22, 23 en/of 28 augustus:

  • voor 2, 4 of 6 uur een werkplek voor uzelf om te gaan schrijven;
  • ofwel voor 2, 4 of 6 uur een zaal waar u met uw consortiumpartners kan gaan zitten werken;
  • u kunt tevens kiezen voor het boeken van een spreekuur met adviseurs van TKI Urban Energy en RVO.

Tijdens de Schrijfdagen lopen onze adviseurs ook rond om korte vragen te beantwoorden van individuen of consortia die zitten te werken. Heeft u meer dan één vraag of wilt u langduriger begeleiding, boek dan een spreekuur!

Let op dat u het juiste e-mailadres vermeldt, daar krijgt u namelijk een bevestigingsmail naartoe gezonden.

Indien u een zaal of spreekuur boekt, geef dan aan met hoeveel personen u komt. Dan kunnen wij daarmee rekening houden voor de lunch.

De Schrijfdagen vinden plaats op loopafstand van Utrecht Centraal Station. Wanneer u zich aanmeldt krijgt u een bevestigingsmail met daarin de locatie.

Deelname is gratis, maar wij rekenen op uw komst. Komt u niet opdagen zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Wie het eerste komt…
Omdat we goede ondersteuning willen bieden op de schrijfdagen is er een beperkt aantal tijdslots beschikbaar op deze schrijfdagen. Dus reserveer zo snel mogelijk een tijdslot, want vol is vol!