Schrijfdagen DEI+ Innovaties Aardgasvrij

-

Schrijfdagen voor consortia die werken aan DEI+ Innovaties Aardgasvrij

Op 2 en 3 april en 15 en 16 mei a.s. organiseert TKI Urban Energy in Utrecht speciale 'schrijfdagen' voor partijen die een subsidieaanvraag willen indienen in het kader van de DEI+-regeling. Tijdens dit evenement kunnen partijen met hun consortium werken aan hun projectvoorstel voor het ontwikkelen van innovaties ten behoeve van aardgasloze woningen, wijken en gebouwen. Tijdens zo'n Schrijfdag vinden spreekuren plaats met de adviseurs van TKI Urban Energy, en kunnen partijen samenkomen om te overleggen en geconcentreerd te schrijven aan hun aanvraag. De Schrijfdagen geven hen tevens de gelegenheid om samen te komen om te overleggen en geconcentreerd te schrijven aan hun aanvraag voor de regeling DEI+ Innovaties Aardgasvrij.

U kunt via deze planningstool een zaal en/of spreekuur reserveren.

Hoe werkt het?

  • Kies in de planningstool, op 2 of 3 april of voor 15 of 16 mei, één of meerdere blokken van 2, 4 of 6 uur, waarmee u een ruimte reserveert om samen met uw consortiumpartners aan uw voorstel te werken. Komt u met een kleine groep, kies dan een zaal met capaciteit voor 6, 8 of 10 mensen. Komt u met een grotere groep, dan zijn er ook zalen voor 12 t/m 20 mensen beschikbaar.
  • Reserveer ook een spreekuur indien u gericht advies wilt inwinnen bij een adviseur van TKI Urban Energy en/of vragen hebt over de regeling.
  • Vermeld s.v.p. tevens het aantal personen op het aanmeldformulier, en of u en uw consortiumpartners gebruik willen maken van een lunch.
  • Stuur ons van tevoren een zoveel mogelijk ingevuld projectideeformulier. Aan de hand hiervan kunnen wij u assisteren bij uw aanvraag. Zet ook alvast de vragen op papier die bij u en/of uw partners leven, zodat onze adviseurs zich daarop kunnen voorbereiden. U kunt alle stukken naar info@tki-urbanenergy.nl sturen. Vermeld daarbij dat u deze in verband met de Schrijfdagen in het kader van DEI+ Innovaties Aardgasvrij bij ons aanlevert.
  • Tijdens de Schrijfdag zijn meerdere TKI-medewerkers beschikbaar om direct uw vragen te beantwoorden en mee en te denken bij het opstellen van uw aanvraag.
  • Deelname is gratis en voor een kosteloze lunch wordt, indien gewenst, gezorgd. Komt u niet opdagen zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Wij vragen daarvoor uw begrip. Bent u verhinderd? Dan verzoeken wij u minimaal 48 uur voorafgaand aan de afspraak te annuleren. 
  • Enkele dagen van tevoren ontvangt u een e-mail waarin de dag, het tijdstip en de locatie worden bevestigd.