Schrijfdag voor Consortia MMIP 3 en/of 4

Op vrijdag 29 maart 2019 organiseert TKI Urban Energy in Utrecht een evenement waar partijen die een subsidieaanvraag willen indienen met hun consortium kunnen werken aan hun programmavoorstel voor de Meerjarige Missiegedreven Innovatieprogramma’s (MMIP’s) 3 en 4, subsidieregelingen die gericht zijn versnelling energierenovaties in de gebouwde omgeving resp. duurzame warmte (en koude) in de gebouwde omgeving. 

Tijdens deze speciale ‘Schrijfdag’ kunnen partijen samenkomen om te overleggen, geconcentreerd te schrijven aan hun programma-idee en daarbij ondersteuning of gericht advies ontvangen van deskundigen van RVO.nl en TKI Urban Energy.

U kunt via deze planningstool een zaal en/of spreekuur reserveren.

Hoe werkt het?

  • Reserveer in de planningstool voor de bijeenkomst op 29 maart één of meerdere blokken van 2, 4 of 6 uur, waarmee u een ruimte reserveert om samen met uw consortiumpartners aan uw voorstel te werken. Komt u met een kleine groep, kies dan een zaal met capaciteit voor 6, 8 of 10 mensen. Komt u met een grotere groep, dan zijn er ook zalen voor 12 t/m 20 mensen beschikbaar.
  • Reserveer ook een spreekuur indien u gericht advies wilt inwinnen bij een adviseur van TKI Urban Energy en/of vragen heb over de regeling.
  • Vermeld s.v.p. tevens het aantal personen op het aanmeldformulier, en of u en uw consortiumpartners gebruik willen maken van lunch.
  • Stuur ons van tevoren een zoveel mogelijk ingevuld vooraanmeldingsformulier. Aan de hand hiervan kunnen wij u assisteren bij uw aanvraag. Zet ook alvast de vragen op papier die bij u en/of uw partners leven, zodat onze adviseurs zich daarop kunnen voorbereiden. U kunt alle stukken naar info@tki-urbanenergy.nl sturen. Vermeld daarbij dat u deze in verband met de Schrijfdag in het kader van de MMIP's 3 en 4 bij ons aanlevert.
  • Tijdens de Schrijfdag zijn meerdere TKI-medewerkers beschikbaar om direct uw vragen te beantwoorden en mee en te denken bij het opstellen van uw aanvraag.
  • Deelname is gratis en voor een kosteloze lunch wordt, indien gewenst, gezorgd. Komt u niet opdagen zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Wij vragen daarvoor uw begrip. Bent u verhinderd? Dan verzoeken wij u minimaal 48 uur voorafgaand aan de afspraak te annuleren. 
  • Enkele dagen van tevoren ontvangt u een e-mail waarin de dag, het tijdstip en de locatie worden bevestigd.