Schrijfdag DEI+ Innovaties Aardgasvrij

Schrijfdag voor consortia die werken aan DEI+ Innovaties Aardgasvrij

Om bedrijven en consortia te helpen die subsidie willen aanvragen binnen de ‘DEI+ Innovaties Aardgasvrij’ regeling, organiseert TKI Urban Energy nog één keer een zogenaamde Schrijfdag. Daar kunnen ruimtes geboekt worden om te werken aan de aanvraag, terwijl innovatiecoaches inhoudelijke en technische vragen kunnen beantwoorden.

U kunt via deze planningstool een zaal en/of spreekuur reserveren.

Hoe werkt het?

  • Kies in de planningstool op 10 juli één of meerdere blokken van 2, 4 of 6 uur, waarmee u een ruimte reserveert om samen met uw consortiumpartners aan uw voorstel te werken.
  • Reserveer ook een spreekuur indien u gericht advies wilt inwinnen bij een adviseur van TKI Urban Energy en/of vragen hebt over de regeling.
  • Vermeld s.v.p. tevens het aantal personen op het aanmeldformulier, en of u en uw consortiumpartners gebruik willen maken van een lunch.
  • Stuur ons van tevoren een zoveel mogelijk ingevuld projectideeformulier. Aan de hand hiervan kunnen wij u assisteren bij uw aanvraag. Zet ook alvast de vragen op papier die bij u en/of uw partners leven, zodat onze adviseurs zich daarop kunnen voorbereiden. U kunt alle stukken naar info@tki-urbanenergy.nl sturen. Vermeld daarbij dat u deze in verband met de Schrijfdagen in het kader van DEI+ Innovaties Aardgasvrij bij ons aanlevert.
  • Tijdens de Schrijfdag zijn meerdere TKI-medewerkers beschikbaar om direct uw vragen te beantwoorden en mee en te denken bij het opstellen van uw aanvraag.
  • Deelname is gratis en voor een kosteloze lunch wordt, indien gewenst, gezorgd. Komt u niet opdagen zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Wij vragen daarvoor uw begrip. Bent u verhinderd? Dan verzoeken wij u minimaal 48 uur voorafgaand aan de afspraak te annuleren. 
  • Enkele dagen van tevoren ontvangt u een e-mail waarin de dag, het tijdstip en de locatie worden bevestigd.