Save the date - Voorjaarsconferentie Topsector Energie

geld

Op de valreep van het voorjaar organiseert de Topsector Energie de jaarlijkse voorjaarsconferentie. We doen dat online op woensdag 16 juni 15.00 - 17.00 uur. Het thema is 'Sneller springen over financieringsgaten in de energietransitie (online)".

Zoals altijd kiezen we een onderwerp dat breed speelt in de hele energietransitie. Dit jaar is dat: Financiering. Voor de energietransitie is een schaalsprong nodig. Daarvoor is innovatie belangrijk. Er is (veel) geld nodig om die te ontwikkelen, testen en naar de markt te brengen.

Groen hersteld uit de crisis

Wat zijn hiervoor de mogelijkheden? Denk hierbij aan subsidies en financiering via banken of andere investeerders. We willen groen hersteld uit de crisis komen. Daarom is het zo belangrijk om die financiering goed op orde te hebben. De Topsector Energie staat daarom in deze online conferentie stil bij dit onderwerp. U krijgt meer inzicht in hoe u uw innovatie gefinancierd krijgt. Wat komt daar allemaal bij kijken?

Subsidies voor innovatie

In 2 uur nemen we u mee in de wereld van financiering van innovaties. Met experts komen we meer te weten over de vele subsidiestromen. Deze stromen zowel bij RVO als op Europees niveau en bij Invest-NL. Het Financieringsloket van de Topsector Energie deelt de ervaringen van een jaar MKB’ers helpen. Ook schuift een aantal ondernemers aan. Luister naar hoe zij het hebben aangepakt. Waar zijn ze tegenaan gelopen. Stel hen uw vragen!

We kijken naar alle fases van innovatie:

  • de startende Mkb’ers die over de Valley of Death wil springen;
  • de start-up die naar scale-up doorgroeit en;
  • het consortium met veel verschillende organisaties die een langjarige projectbegroting rond moeten krijgen.

Het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen begin mei.

Reserveer de voorjaarsconferentie alvast in uw agenda!