SAVE THE DATE: Nationaal Export Event 2019

-

Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan naar hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes: het Nationaal Export Event. 

Het evenement vindt plaats op woensdag 6 november in Breda van 09.00 - 19.00 uur. Verwacht een boeiend dagprogramma met vooraanstaande sprekers, workshops en huiskamergesprekken over actuele thema's. 

Voor wie?
Het Nationaal Export Event is bedoeld voor personen werkzaam bij exporteurs van goederen en diensten. Ook medewerkers van kennisinstellingen en ngo's zijn welkom. Valt u niet onder deze doelgroepen maar wilt u wel deelnemen, dan wordt uw aanvraag door RVO beoordeeld. Als RVO uw aanmeldingen afwijst, informeren zij u hierover binnen 7 werkdagen.

Wat?
Ook dit jaar kunt u individuele gesprekken inplannen met Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen en specialisten van Evofenedex, ING, Oranje Handelsmissiefonds en RVO.nl. De dag wordt afgesloten met een informele netwerkborrel om na te praten met collega-exporteurs en specialisten.

Deelname en kosten
Vanaf begin september kunt u zich aanmelden. Deelname is gratis. 
 

Lees meer